Olta & Olsa Miftari - Cila Jam Cila Je


Edhe sot sikur dje
S'me njeh ti, ajo s'me njeh
Shpesh dhe tetja
Na ngatrron cila je

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023