Besa - Zemrën Dot Nuk Ta Lexoj


Hjeki dyshimet
Ti e din që t'i mbaj unë premtimet
Mu m'ki krahë
Për sukseset dhe dështimet

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023