Argjentina Ramosaj - Jeta Vazhdon


S'të kam pranë dhe malli tret
Kur e di jo nuk është e thjeshtë
Të mos dua asgjë sot, sa ftohtë
Dhe mbështillem në errësirë
Me kujtimin më të mirë
Dhe marr forcë unë të jetoj

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023