Noizy - 100 Vjet Shtet


Jena ktu ty me të mbrojt
Mos me humb identitetin
Mos me çu dhe munin dom
Që për ty kan bo ma t'vjetrit

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023