Alban Skënderaj - Je Ti


Derisa dhe fryma të mbarojë
Një plagë e hapur
Dhimbjen do ma shtojë
Dhe nëse thonë se plagët mbyllen
Kjo nuk vlen për ty

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022