Miriam Cani - Në Parajsë


Dhe në parajsë, dhe në parajsë
Do të vi me një frymë ty të kërkoj
Dhe në parajsë, dhe në parajsë
Do ti bind t'më lejojnë të takoj

Foto katrore

Format Story