Noizy - Boss Man


A ju kujtohet kur ju thoja
Mbaji men ata
E tash ku jena na
Kqyri ku kan mbet ata
Ma n'fund ja dola
Dhe hala po du dhe ma

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024