Era Rusi - Me Dhemb Dashnia


Nuk e di pse në dhomë ti nuk je më
Nuk e di pse nga ne nuk mbet asgjë
Është i hidhur ky fat
që paskam pas në jetë
Të të jap çka unë kam
dhe të mbetem unë vetë

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024