Ledri Vula - Ni Got Per Ty


Njerzt i kan 5 ndjenja
e ti je numër 6
me dasht shihëm prap
veç zgate dorën posht
dhe ngrehum mu tenalt

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023