Alar Band & Çiljeta - Bonbone


Të dua jo vetëm sonte
jo vetëm sonte të dua
dhe un vdes kur ti më shijon
si një kafe në buzët e tua

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023