Rovena Dilo & Pirro Çako - Për Një Çast Më Ndali Zemra


Unë dhe ti
lusnim natën që
edhe pak të zgjaste.
Të mos kish agim.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024