Fisniket - Zoteria Juaj


Pse po me qortoni zotria juaj
vajzen tuaj e dua dhe per te vuaj
pse spo na lejon te lutem me thuaj
dhe kur ajo me don zotria juaj

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024