Mariza Ikonomi - Piano E Vjeter


Notat thurrin tinguj,
gjithë qytetin zgjojnë,
në këtë natë dhe yjet
bashkë me ne jetojnë.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023