Leonora Jakupi - Te Kam Jete


Asnjehere smke dasht
Sme ke dasht vertet
Dhe pse un tkam bese
Kur mthoje ti te kam jete

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022