Alban Skënderaj - Mirmengjes


Me jep nje kafe te lutem
nje dopio Express
Nje karrige te ulem dhe te pres
Ti ne Kripen e detit embel rrezaton
Nje buzeqeshje te fshehur ma dergon

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022