Eranda Libohova & Irma Libohova - Nuk E Harroj


Ndodh ne jet
qe pa pritur nje
njeri te behet kaq i shtrejt
dhe portreti tij i cilter
ne cdo hap te ndjek
nga do ne dite e nete

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023