Alban Skënderaj - Drejt Suksesit


Asgjë s'të jepet falas
Gjithçka e ka një çmim
Madje dhe dashuria
dhurohet në shkëmbim

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024