Elvana Gjata - Më Fal


Sot dua të të them më fal
asgjë më shumë,njeri unë jam
Mos gjyko ti zemra ime
se kush e di
Ndoshta dhe më keq do bëje ti

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023