Alban Skënderaj - Unë Dhe Ti


Me shtrengo dhe njehere
si dikur,si ne foton
e varur mbi mur
Dashuria I jep krah
dhe kujt nuk I ka
une dhe ti Ishim ata.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023