Ardit Gjebrea - Ja Ku Jam


Të kërkoj e nuk të gjej,
në çdo vend ku këmba shkel,
ti askund, askund nuk je.
Si i çmendur të kërkoj,
nëpër botën që s'mbaron,
sa dhe fryma më ndalon.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022