Noizy - Ke Ngju Per Mu


Ndoshta thojn
qe skam ndjenja
dhe jam bo njeri I ftoht
Me t'thon drejten
jam zhgenjy pak
qe besova do

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024