Alberie Hadergjonaj - Asnjëherë


Po kalon një ditë dhe prap
Një tjetër ...me mungon
Jo nuk dua vetes te verteten
Tja pranoj

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2021