Alban Skënderaj - Unë Dhe Ti


Eja prane dhe me fal nje vallezim,
Te rikthejme jeten pas,
si nje film.
Me shtrengo edhe njehere,
si dikur,
Si ne foton e varur mbi mur.

Foto katrore

Format Story