Valon Shehu - Ti Mos Me Shaj


un dua te jem aty sa dua
te jem aty dhe sa her te
me kujtosh te me mendosh
ne krahet etu do te jem
aty gjithmone

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022