Xhensila - Da Da Da


Më pëlqen, më tundon,
ti mendimet m'i ledhaton,
çdo mëngjes tek ty jam,
dhe ëndrrat me ty i kam.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023