Elvana Gjata - Kuq E Zi Je Ti


Unë jam kuq e zi , kuq e zi.
Jam Unë dhe Ti , kuq e zi.
Me ty zemren kemi sot
O flamuri më i bukur n'botë.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022