Alban Skënderaj & Miriam Cani - Dhurata


S'është e lehtë
të këndosh një këngë për ty
të këndosh për ata sy
që janë plotë gëzim dhe jetë
Më beso nuk është e lehtë

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2021