Eneda Tarifa - Me Veten


Nuk je vetëm
gjithmonë do t'jem pranë
të jap jetë e di
dhe pse jetë nuk kam
se fryma më mbaron

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024