Adem Ramadani - Zogu I Xhenetit


Çështë ai zogu ngjyrë gjelbër
Mbi burime fluturon
Dhe shëtit nëpër xhehnete
Në çdo skaj të tyre shkon

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022