Alban Skënderaj - Një Ëndërr


Dhe sa fjalë mbytëm në psherëtim
Sa deshirë veshur në trishtim
Prapë dashuria nuk shteron

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022