Alban Skënderaj - Dikur


Nuk kam me ze, nuk kam me lot
Me beso gjithcka pa ty duket e kot
E di e di, po flet ai
qe dikur te fali dhimbje dhe vetmi

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023