Eranda Libohova & Irma Libohova - Ku Vajti Valle Ai Djale


Dy shoqe ne dhe duhemi si motra
Nje dashuri po na troket te porta
Dhe dashurin te bukur e kerkojme
sic jemi vet ne enderrojm

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022