Besa - Kokëfortë


Vetëm ty të kam,
Njeriun tim dhe dashurinë...
Nëse të mërzis,
unë e bëj për mirë
Mos u nxito, s'e meritoj
A jemi ne gabim

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024