Rozana Radi & Ramadan Krasniqi (Dani) - Valsi I Tradhetise


Edhe një herë,edhe një herë
Në jetën time jeto dhe një herë
Zemrën më ndan ti në dy pjesë
Dhe gjysma ime pa ty sonte le të vdes

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2021