Dhurata Dora - Trendafil


Gjithe jeten
Gjithe jeten pikë n'zemer ka me t'met
Gjithe jeten
Gjithe jeten asnje trendafil s'ma dhe

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024