Alban Skënderaj - Përtej Horizontit


Merrma dorën,shiko, jam ende gjallë,
Dhe une jetoj,
Kthema kohën që Zoti me ka falë.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022