Diona Fona - Ikim


S'po besoj sa shpejt me afrove
S'po besoj sa leht me largove
Më fal ti, doja t'jepja dashuri

Se kete moment s'doja ta prisja
E dime vetem une dhe ti

Foto katrore

Format Story