Babeta Shahini & Rati - Si Karamelë


degjo moj zemër edhe nëse vdes
e jotja jam e jotja do të mbes
kur të kesh tjetrën nganjëherë
dhe më kujto
s'ka gjë dhe pse ti nuk më do oh ohhh

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024