Noizy - 100 Kile


Hapa mbas hapa si hapa dollapa
Krejt tu e njek un ket paren nga mrapa
Paret e pista dhe paret e pastra
Paret e holla dhe paret e trasha

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023