Alban Skënderaj - Mirmengjes


Dhe te nisem me te neper brigje me te
Te ecim deri ne perendim
Te harrohem me te e te behemi nje
Me thuaj do te kem kaq guxim kaq guxim

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022