Alban Skënderaj - Unë Dhe Ti


Ti i dhe kuptim jetes time,
ti e ktheve dhimbjen ne force,
çdo mengjes me diellin ne lindje,
nuk pritem kaq shume nga kjo bote
Une dhe ti....

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023