Altin Sulku - Zeshkanja


buza omel sei qershi
me boni me ran ndashni
floku yt i gjat dhe i zi
mke bo per vete vete
zemren tone jepe jepe
hajde sot ne emer te dashnis

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022