Ndoc Gjetja - Epitaf Per Veten


Ketu prehet ai qe quhej Ndoc Gjetja
i cili pati ardhur gabimisht ne bote
nga vetja e tepruar nxirrte vjersha
dhe gjithe njerezit i quante shoke

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023