Sinan Vllasaliu - Shkrepsja Dhe Duhani


Shkrepsa dhe duhani
veq k'to dyjat
per mua po kallen...

mua me djeg xhani
e nuk kam me kand

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023