Kenge Per Femije - Viti I Ri


Ja na erdhi Viti i Ri,
sa jam i gëzuar,
Porsi unë dhe cdo fëmijë,
pret per ta festuar,

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022