Ali Asllani - Vlora, Vlora!


Jam vlonjat dhe trim me besë,
rreth flamurit di të vdesë,
a me hir a me pahirë
doemos do rroj i lirë!

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023