Çiljeta - Dorheqja


Zhduku ne djall se mua vellot s'me rrin
dhe kjo buqet e luleve esht nje mbeturin
zemren ta hapa me der e me nder
por e gjuajte e gjuajte si te ish e pavler

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022