Klajdi Haruni & Flori - Lutem Une Sot


Dhe lutëm unë sot,
as në qiell e as në tokë,
s'do ta besoja asnjëherë,
për ty se them dot,
ishe dje dhe nuk je sot,
sikur të jetonim dhe një herë.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022