Goethe - Shpejt Dhe Ngadale


Mos u nxito, mos u vono !Duro
Mejtohu mire udhen drejt e nis
Mos u vono! Se tutje sulet jeta
Nje pune bej te larte dhe te forte
Te cilen koha kurre s’mund ta mposht

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023