Vaso Dushi - Perëndimi


Kështu dhe ti,do më braktisje,
Që ishe dielli im në jetë,
Në qiellin tim do të rrëshqisje,
Gjersa të humbisje krejt!

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2021